01/04/2023

Movie Night - Clubshow

 

Zaterdag 13 mei 2023 staat onze clubshow op de planning. Al onze groepen zijn al druk aan het repeteren om te tonen wat ze allemaal geleerd hebben en om jullie mee te nemen in de wereld van de films. De twee voorstellingen gaan door in GC Klein Boom te Putte (Mechelbaan 604, 2580 Putte) en starten om 15u00 (licht gewijzigd) en 19u00

 

Onze filmsterren verwachten we reeds in de voormiddag voor een generale repetitie en dienen daarna telkens een half uur voor de start van de shows aanwezig te zijn. Praktische informatie over het verloop van de dag volgt later. Vergeten jullie ook de trainers niet op de hoogte te brengen indien je niet kan meedoen met de clubshow?

 

Wil je dit spektakel niet missen? Koop dan vanaf vandaag jouw tickets voor de JumpXtreme Movie Night via volgende link: Ticketverkoop 2023.

 

Een ticket kost €8 (+12-jarigen) of €5 (-12-jarigen). Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen en ook voor deelnemende skippers hoeven geen tickets aangekocht te worden. De tickets worden na overschrijving meegegeven met de skipper op de training of liggen klaar aan de inkom. Op 13 mei kies je dan zelf je favoriete plekje uit in de zaal.

 

Wij kijken er alvast enorm naar uit!

PMM Wing Service
PB Domotics
Uitvaartzorg Bosmans
DECA
Puura
JM Sport Boortmeerbeek