01/10/2024

Spaghettidag

Schrijf je hier in voor onze spaghettidag.

Op zondag 17 november 2024 zal onze allereerste spaghettidag doorgaan! De competitieteams en het oudercomité zullen vol enthousiasme klaarstaan om jullie à volonté te voorzien van heerlijke spaghetti. Je kan komen genieten van 11u30 tot 14u30 of van 16u00 tot 20u00 in zaal Familia, Aarschotsebaan 105, 2590 Berlaar-Heikant.

 

Voor eindeloos spaghettiplezier PLUS een dessertje vragen we €15 voor volwassenen en €12 voor kinderen t.e.m. 12 jaar. Er zal keuze zijn tussen bolognaise en vegetarische saus, dus kom zeker genieten!

 

Om er zeker van te zijn dat we genoeg spaghetti voorzien, zouden we willen vragen om op voorhand in te schrijven. Dit kan tussen 12 oktober en 10 november via dit online inschrijvingsformulier

 

Betalen kan op voorhand via overschrijving, of op de dag zelf. Indien je de dag zelf betaalt, gebeurt dit cash of via Payconiq.

Niet op voorhand ingeschreven? Ook op de dag zelf ben je zeker nog welkom! Je betaalt dan aan de kassa €18 voor volwassenen en €15 voor kinderen.

 

Naast eten kan je ook onze tentoonstelling ‘20 jaar JumpXtreme’ bekijken. Verwacht je aan oude clubkledij, foto’s, touwen, video’s, medailles, buttons, ...

 

We hopen je daar te zien!

 

Sportieve groetjes,

Team Spaghettidag.

PMM Wing Service
PB Domotics
Uitvaartzorg Bosmans
DECA
Puura
JM Sport Boortmeerbeek
OP KARAKTER