Clubshow 2021

Beste ouders, tantes, nonkels, broers, zussen, ...

 

Welkom op onze jaarlijkse clubshow! Dit jaar steekt onze show in een iets ander jasje, maar de gouden strik errond blijft hetzelfde. Onze skippers schitteren stuk voor stuk!

 

Het voorbije jaar hebben onze skippers letterlijk weer en wind doorstaan om jullie vandaag dit resultaat te tonen. Een deel van onze skippers trainden enkele maanden via de computer: buiten, in de garage, in de hal of zelfs in de living. Katten liepen in de weg en we moesten oppassen voor de lampen in huis, maar we genoten ervan dat we elkaar nog eens zagen en dat we samen wat konden sporten. Daarna trainden we buiten in de sneeuw, in de regen en in de ijzige kou. Dikke pluim voor jullie! Dit deden ze allemaal om jullie vandaag iets moois te kunnen tonen.

 

We vonden het zeer fijn dat jullie bleven komen trainen ondanks de moeilijke omstandigheden. Onze trainers hadden zichtbaar deugd om training te geven, om nog eens onder de mensen te komen en om jullie nieuwe skills bij te leren. Dit jaar stonden ze ook tijdens vakanties, feestdagen en in de maand juni klaar! Wat een prachtig trainersteam hebben wij toch! Bedankt!

 

Volgend jaar hopen we ook jullie, aan de andere kant van het scherm, weer in het echt te zien op onze clubshow! Wij zetten jullie stoel met veel plezier klaar in 2022!

 

 

Vanaf 15 juni posten we hier elke dag een filmpje van een groep die voor jullie schittert!

Veel kijkplezier!

 

Kimberly en Tine

PMM Wing Service
PB Domotics
Uitvaartzorg Bosmans
DECA
Puura
JM Sport Boortmeerbeek