15/05/2024

Bereikbaarheid Clubshow - JumpXtreme Airlines

Tegelijkertijd vindt er een event met trucks plaats op de parking van GC Klein Boom. Hierdoor is de bereikbaarheid beperkt. Deze week ontvingen we nieuwe informatie in verband met een circulatieplan. 

 

Laten we om te beginnen vragen om, indien mogelijk, zo veel mogelijk samen te rijden of met de fiets en op tijd te komen. De parking aan de sporthal is klein en is dus onvoldoende om iedereen een plaats te kunnen garanderen. Het circulatieplan omvat volgende parkeermogelijkheden. 

 

Parking sporthal (+/- 60 parkeerplaatsen)

 

Mogen we vragen om mensen die goed te been zijn zo min mogelijk aan de sporthal te parkeren. Van de +/- 60 parkeerplaatsen zal minstens de helft voorzien zijn voor bezoekers die minder goed te been zijn. 

 

De parking van de sporthal (achterste gebouw, ingang achteraan) is, via de wagen, enkel te bereiken via de KMO-zone (zie plan hier). Voetgangers mogen wel over het truck-event wandelen naar de sporthal. Eens aangekomen op de parking zullen parkeerwachters jullie een plaats toewijzen. Start dus niet met zelf een plaats te zoeken, zo vermijden we chaos. 

 

Van zodra de parking aan de sporthal volzet is, zal de politie bij de ingang van de KMO-zone op de Mechelbaan communiceren dat er elders geparkeerd moet worden. 

 

Alternatieve parkeermogelijkheden

 

  • Langsheen Mechelbaan - wandel over het truck-event naar de sporthal. 
  • Supermarkt OKAY (Mechelbaan 594) - opgelet, winkel is open tot 19 uur. Hinder het cliënteel dus niet.
  • Sanitair Vertommen (Mechelbaan 667 - 10 minuten wandelen) - Dit bedrijf is niet meer actief, maar parkeren is hier op eigen risico.
  • KFC Putte (Heuvel 41A - 15 minuten wandelen) - +/- 70 parkeerplaatsen
  • Parking gemeenteplein (Lierbaan - 20 minuten wandelen)
  • Parking kerkplein (Alice Nahonstraat - 20 minuten wandelen)
  • Parking parochiezaal (Patronaatsweg 1 - 19 minuten wandelen)

 

Wij rekenen alvast op het begrip en de hoffelijkheid van iedereen. Wij zijn ons ervan bewust dat dit alles behalve ideaal is. Dit is een uitzonderlijke situatie waar wij als club niet voor gekozen hebben. Samen met de Gemeente Putte proberen we jullie zo goed mogelijk te begeleiden. 

 

Vragen of onduidelijkheden? Laat het weten via info@jumpxtreme.be

PMM Wing Service
PB Domotics
Uitvaartzorg Bosmans
DECA
Puura
JM Sport Boortmeerbeek