Missie en visie

Onze missie

JumpXtreme wil kinderen, jongvolwassenen en volwassenen op een aangename en verantwoorde manier laten genieten van alle vormen van rope skipping. De plezierbeleving staat centraal en daarom geven we onze skippers de mogelijkheid om hun lievelingssport op recreatief of competitief niveau uit te voeren.

Gemotiveerde en gebrevetteerde trainers staan wekelijks klaar om onze skippers op een kwalitatieve manier rope skipping te laten beoefenen en hen in dit leerproces te begeleiden en te steunen. Door trainingen op maat van elke skipper aan te bieden, streven we naar het creëren van maximale groeikansen.

JumpXtreme wil meer zijn dan een sportclub. We willen mensen samenbrengen en de samenhorigheid in de maatschappij vergroten door maximaal in te zetten op respect, solidariteit en verdraagzaamheid. Daarnaast streven we er naar om onze skippers doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en sociaal engagement aan te leren en hen zo te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling.


Onze visie

JumpXtreme wil als goede huisvader voor de club op een verantwoorde manier rope skippingtrainingen aanbieden. Dit willen we bereiken door te investeren in gediplomeerde trainers met inzicht in verantwoord sporten. Zo zorgen we voor een permanente kwaliteitsbewaking en jaarlijks streven we naar een kwaliteitsverhoging.
Daarnaast streven we naar een optimale plezierbeleving tijdens de trainingen door deze aan te bieden op maat van elke skipper. We willen onze trainingen bovendien voor iedereen toegankelijk maken en alle skippers de mogelijkheid geven om aan recreatieve en competitieve wedstrijden van Gymfed deel te nemen.
Ten slotte zetten we maximaal in om een financieel gezonde club te worden. Dit realiseren we door frequent de werking van de club en onze doelstellingen in vraag te stellen, te evalueren en bij te sturen waar nodig.

PMM Wing Service
PB Domotics
Uitvaartzorg Bosmans
DECA
Puura
JM Sport Boortmeerbeek